Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورزش > فوتبال - همشهری آنلاین:
کنفدراسیون فوتبال آسیا برای مسابقات جام ملت‌های این قاره که قرار است دی ماه سال آینده در امارات برگزار شود، روش FIFA برای رتبه بندی و سیدبندی تیم ها را تغییر داده است.

به گزارش "ورزش سه"، قرعه کشی جام ملت‌های آسیا در سال 2019 چهارم ماه می (15 اردیبهشت) در شهر دبی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسابقات قوانین جدیدی دارد و برای اولین بار تعداد تیم ها از 16 تیم به 24 تیم افزایش پیدا کرده است؛ موضوعی که باعث گستردگی بیشتر این مسابقات و توجه بیشتر کشورهای قاره کهن به آن می شود.

تقسیم 24 تیم به دو گروه 12 تیمی

کنفدراسیون فوتبال آسیا در همین راستا تصمیم گرفته تا 24 تیم حاضر در این مسابقات را در دو سید 12 تیمی قرار دهد. 12 تیم اول کشورهایی هستند که موفق به حضور در مرحله نهایی یا مقدماتی جام جهانی شده‌اند و به طبع تیم‌های سید دوم را کشورهایی تشکیل می‌دهند که فوتبال ضعیف‌تری نسبت به تیم‌های سید یک دارند. البته این پایان کار نیست و تیم‌های سید یک نیز بر اساس رتبه فیفا به دو گروه 6 تیمی تقسیم می‌شوند و سید دو نیز به همین ترتیب.

جذاب‌تر شدن رقابت دلیل اصلی تغییر روش

دلیل این تغییر روش این است که کنفدراسیون فوتبال آسیا قصد دارد به جذاب‌تر شدن رقابت‌ها کمک کند و از برخورد تیم‌های قدرتمند در مراحل ابتدایی جلوگیری کند. اتحادیه فوتبال آسیا 12 تیم را در گروه اول و دوم قرار می‌دهد و بر این اساس تیم قطر در کنار چین، سوریه، ازبکستان، عراق و تایلند در یک سید قرار می‌گیرند و این باعث می‌شود، قدرت‌های زیادی از قاره آسیا در یک سید قرار بگیرند و اتحادیه فوتبال آسیا این روش را رد کرده است.

ایران در سید اول رقابت های جام ملت های 2019

از همین رو AFC تصمیم گرفته که قطر، ایران، استرالیا، ژاپن، کره جنوبی، عربستان سعودی، چین، سوریه، عراق، تایلند، ازبکستان و کشور میزبان یعنی امارات متحده عربی در سید یک قرار بگیرند و کشورهای هند، فیلیپین، فلسطین، عمان، لبنان، بحرین، ترکمنستان، اردن، بحرین، قرقیزستان، کره شمالی و یمن در سید دوم قرار داده شود که همین گروه مانند گروه اول به دو گروه 6 تیمی تقسیم می‌شود.

روش جدید عاملی برای حذف اثر دیدارهای دوستانه

در واقع AFC به این دلیل تغییرات فیفا را در آسیا مورد توجه قرار نداده، تا تیم‌های قوی در مرحله اول مسابقات با یکدیگر برخورد نداشته باشند و بتوانند در مراحل بعدی رقابت‌های جذاب‌تری را شکل دهند. این اتفاق می‌تواند برای تیم‌هایی که در ماه‌های گذشته بازی‌های دوستانه برگزار نکرده‌اند و رتبه آنها در فیفا تحت تاثیر قرار گرفته را کمک کند تا در جایگاه مناسبی قرار بگیرند.

در همین زمینه: دلایل فرق گذاشتن بین ایران و قطر از سوی AFC؛ حمله به سفارت و عدم مهارت در مذاکره قرعه‌کشی کاپ کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار شد

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۸۱۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، احمد علیجانپور در این زمینه اظهار کرد: نتایج رتبه بندی منطقه‌ای نسخه ۲۰۲۴ نظام معتبر رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز به تازگی اعلام شده است و طبق این رتبه بندی، دانشگاه ارومیه با ۱۵۰ پله ارتقا نسبت به نسخه ۲۰۲۳، از رتبه ۴۰۰-۳۵۱ به رتبه ۲۵۰-۲۰۱ در بین دانشگاه‌های آسیایی صعود کرده است.

وی افزود: روند تغییرات جایگاه دانشگاه ارومیه نیز طبق این نظام رتبه بندی در بین دانشگاه‌های بین المللی و ملی نشان داده شده است که یک هزار و ۱۲۷ دانشگاه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند.

وی ادامه داد: نظام رتبه بندی «THE» یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین نظام‌های رتبه بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سطح جهان است که در نسخه ۲۰۲۴، تعداد یک هزار و ۱۲۷ مؤسسه آموزش عالی در منطقه‌ی آسیا در آن نمایه و رتبه بندی شده‌اند و از این میان تعداد ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ کشور حضور دارند.

رئیس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه از ایران نیز ۷۵ مؤسسه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند، افزود: طبق این رتبه بندی بین المللی، وضعیت رتبه دانشگاه در بین دانشگاه‌های جامع ایران ارتقا یافته است.

علیجانپور اضافه کرد: دانشگاه ارومیه بین کل مؤسسات ملی از رتبه ۴۴ به رتبه ۱۵ و در بین دانشگاه‌های جامع بعد از دانشگاه‌های تهران، تبریز، شیراز و فردوسی مشهد که جایگاه رتبه بندی آنها بالاتر است، به همراه دانشگاه کاشان در سبد رتبه‌ای مشترک ۲۵۰-۲۰۱ قرار دارد.

کد خبر 6099922

دیگر خبرها

  • دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • پیروزی تیم‌های خوزستان در فوتبال دسته دوم کشور
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • گروه‌بندی فوتبال المپیک مشخص شد/ امباپه و مسی در پاریس؟
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت